fbpx

Rolf Aelmans

Rolf Aelmans, www.rolfrookhout.nl, is gevestigd in Nunspeet en Witharen. Rolf zelf is van origine afkomstig uit Limburg, waar hij heel veel jaren heeft gewerkt op een houtzagerij. Daar is zijn passie voor hout begonnen. Na klein begonnen te zijn is www.rolfrookhout.nl tot stand gekomen. Van zijn passie heeft Rolf zijn werk kunnen maken.

Indien u van roken houdt van vlees en wild, het roken van vis, het roken van groente, het roken van kaas, het roken van sauzen etc. dan moet u echt bij rolfrookhout zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe houtsoorten, om mee te roken, over de gehele wereld. Roken zit in ons bloed en wij zijn dagelijks bezig met het bedrijf. Is het niet hout inpakken, dan is het wel houtzagen of het zelf uitdenken van lekker rookcombinaties of achter de computer op zoek zijn naar nieuwe houtsoorten en het bedenken van leuke aanbiedingen / acties.

Vanaf dit jaar hebben wij ons assortiment uitgebreid met een serie rubs: Rubje nooitgenoeg. In de smaken: all use, sparerib, gehakt, kip, wildrub gevogelte (gans, fazant etc.), wildrub groot wild (hert, zwijn, haas etc.) en vis. Deze heerlijke rubs hebben we zelf samengesteld en bevelen wij u graag aan. Gebruik deze rubs voorzichtig als u niet van te spicy houdt.

Tijdens deze beurs hebben we 2 soorten overheerlijke vuurkruiden bij ons welke voor alle soorten vlees (dus ook wild) gebruikt kunnen worden. Deze kunnen worden gebruikt op het vuur aan het eind van de bereidingstijd. We zullen op de stand een leuke actie voor de rubs en de vuurkruiden hebben.

Verder nemen we chunks, snippers en mot mee uit ons assortiment. Ook leuke bier setjes van het Eper Biercollectief, geproduceerd in Epe op de Veluwe, zullen we bij ons hebben.

Alle kopers krijgen, indien gewenst, een 10% kortingscode, welke men vanaf 1 oktober tot 10 oktober kan gebruiken op onze website (www.rolfrookhout.nl). En welke van toepassing is op al onze producten behalve de rubs en kruiden. Let op! Wij zijn op vakantie van 27 september tot en met 7 oktober, daarna ontvangt u uw bestelling.