fbpx

Nieuw: Gamefair Vlaanderen vanaf 2022

Gamefair Vlaanderen

De organisatie van de Nederlandse Jacht&Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op een prachtig privédomein in Vlaanderen. Op dit sfeervolle evenemententerrein, omzoomd door bossen, gaan wij jaarlijks vanaf voorjaar 2022 een grote Fair organiseren die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat onze beurs al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; vele winkels komen hier met al hun spullen, kleding, geweren, materialen. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers. U vindt wildburgers en patatten tot a la carte menu’s van lokale restaurants en BBQ wedstrijden voor de echte Pit Masters. De grote terrassen bieden uitzicht over het terrein en worden het bruisende middelpunt voor uw hapje en drankje met familie en vrienden.

Voor wie?

Deze Fair is voor alle buitenmensen en is hét ontmoetingspunt van het jaar. Het is een mooi evenement waar u gegarandeerd een heerlijke dag gaat beleven.

Meer info

Het is ons een groot genoegen u bijgaand de informatie te geven voor de nieuwe Gamefair Vlaanderen die per 2022 jaarlijks gaat plaatsvinden (als Covid-19 het toelaat). Hebben wij uw interesse gewekt? Binnenkort volgt meer informatie. In de tussentijd kunt u alvast contact opnemen voor uw prangende vragen en of opmerkingen: info@gamefairvlaanderen.be

Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken uit naar uw feedback!

Louis Walrave & Igor Timmermans

Gamefair Vlaanderen

website: www.gamefairvlaanderen.be

e-mail: info@gamefairvlaanderen.be

Louis Walrave: +32 475653376 (Aanspreekpartner en manager Vlaamse editie)

Jacht & Buitenleven Nederland

website: www.jachtenbuitenleven.nl

e-mail: info@jachtenbuitenleven.nl

Facebook: http://www.facebook.com/jachtenBuitenleven

Igor Timmermans: +31 653798734 (Aanspreekpartner en manager Nederlandse editie)