fbpx

Kinderanimatie tijdens Jacht & Buitenleven 2019

Ook de kinderen komen niets te kort tijdens Jacht en Buitenleven! Zo kun je je eigen vogelvoederkastje of nestkastje in elkaar timmeren. En als je het leuk vindt, schilder je het kastje ook nog in mooie kleuren. Vervolgens neem je je eigengemaakte kastje mee naar huis. En dan maar hopen dat de vogels hem ook mooi vinden zodat ze het gaan gebruiken! Als je nou denkt, ik wil wel schilderen maar geen kastje in elkaar timmeren, dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen dat er diverse beeldjes van dieren aanwezig zijn die jij kunt beschilderen. En ook deze mag je uiteraard mee naar huis nemen. Is iets bakken pas echt jouw ding? Ook dan zit je goed op de beurs. Je kunt hier namelijk je eigen broodje kneden en vormen. En wil je het broodje nog vullen met iets lekkers? Dat kan hoor. In de oven worden de broodjes onmiddellijk afgebakken. Bakker Ben gaat je met alles helpen. Smullen maar!

Ben jij wat kleiner en is dingen doen of maken nog wat moeilijk voor je? Geen probleem. Voor jou is Boris de Muis aanwezig. Hij is een lieve verlegen handpop die voor de allerkleinste bezoekers verhaaltjes vertelt.

Praktische zaken

De kinderactiviteiten zijn zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur. Je kunt net zo lang met de activiteiten meedoen als je wilt. Voor de materiaalkosten wordt een kleine bijdrage gevraagd, variërend tussen de € 2,50 tot € 5,-. We zorgen voor bescherming van de kleding en er zijn altijd 2 personen aanwezig om te helpen. Je ouders kunnen lekker over de beurs rondlopen terwijl jij bij de kinderanimatie bent! Je

krijgt een armbandje met het telefoonnummer van je vader of moeder, zo raken je ouders jou nooit kwijt.