fbpx

Evenement Jacht&Buitenleven en Corona

Jacht & Buitenleven op Landgoed Velder slaat een jaar over. Dé reden is het besmettelijke coronavirus (Covid-19) dat sinds enige tijd over de wereld gaat en voor ernstige gezondheidsproblemen zorgt. De organisatie van Jacht & Buitenleven wil daarin geen enkel risico vormen voor deelnemers, medewerkers, bezoekers en anderen op het terrein. De opzet van ons evenement laat bijvoorbeeld al geen maatregelen als ‘houd 1,5 meter afstand’ toe.
Daarnaast hebben wij er geen zicht op per wanneer er weer evenementenvergunningen worden verleend door gemeente en GGD voor enkele duizenden bezoekers.

Tot op heden zijn alle vergunningplichtige evenementen, zoals Jacht & Buitenleven, door de overheid tot 1 juni verboden. Het is niet ondenkbaar dat deze periode nog verlengd wordt, waardoor ons evenement, die gepland stond van 18 tot en met 20 september, in een verboden periode komt te liggen. Bovendien is de verwachting dat besmettingen door het virus nog wel even zullen aanhouden, zodat er zeker tot na de genoemde periode bepaalde maatregelen van kracht zullen zijn.

De organisatie heeft daarom besloten nú te handelen om duidelijkheid te scheppen, onnodige kosten voor standhouders te voorkomen en energie-inzet van medewerkers en vrijwilligers te sparen. Wij maken pas op de plaats omdat we in deze onzekere tijd niet kunnen garanderen dat we u een evenement kunnen presenteren zoals u dat van ons gewend bent.

Wij wensen iedereen sterkte in deze lastige tijd en beloven dat we volgend jaar dubbel en dwars terugkomen met een spectaculaire 2021 editie! Wij hopen u daar dan weer allemaal massaal te mogen verwelkomen op een virusvrij en zorgeloos evenement.

Namens het team van Jacht & Buitenleven
Igor Timmermans

Tot ziens, tot Velder!

Igor Timmermans
0 COMMENTS
22-01-2021