Win een paar Dubarry laarzen

In samenwerking met Dubarry of Ireland maak je kans op het winnen van 1x paar Dubarry Galway laarzen t.w.v. Euro 379,- .

De Galway laars is ontworpen om jou het hele jaar door betrouwbare bescherming te bieden. De laars is gemaakt van soepel en duurzaam DrySoft-DryFast™ leer en beschikt over een GORE-TEX® voering zodat je compleet droog en comfortabel blijft bij slecht weer. De binnenzool werkt als een schokdemper en zorgt voor een aangenaam loopcomfort. De speciale buitenzool is uitstekend geschikt voor ruwe ondergronden en zorgt voor een stevige grip. De Galway laars is er voor dames en heren in een SlimFit™, RegularFit of ExtraFit™ uitvoering in diverse kleuren in de maten 35-48.

Voor meer informatie over de Dubarry outdoor laarzen zie www.dubarry.com

Wil je kans maken op deze prijs, vul dan voor 20 september je gegevens in.

Als je aangeeft dat je onze nieuwsbrieven wilt ontvangen, stem je ermee in dat Jacht en Buitenleven je per e-mail mag informeren.
Als je aangeeft dat je de Dubarry nieuwsbrief wilt ontvangen houdt Dubarry je op de hoogte van aanbiedingen, product updates en nieuwe seizoen collecties.
Je kunt je voor deze e-mails te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. Jacht en Buitenleven gaat zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacy verklaring hier.
25-04-2019