fbpx

Bradley-Smokers

Wederom heeft een standhouder zich ingeschreven voor Jacht & Buitenleven met prachtige producten! Bradley Smart Smoker, Food Smoking Perfection

Tegenwoordig zijn Bradley-Smokers de smokers bij uitstek voor veel verschillende en gevarieerde gebruikersgroepen.
Het Bradley Smoker verhaal beschrijft hoe het product is ontstaan onder de zalmrokers van British Columbia. Of het nu warm of koud roken is van de zalm; dit is de vis die het best op het roken beoordeeld kan worden. Bij het roken van zalm kunnen smaakgebreken, marginale verschillen in houtsoorten en de gevolgen van meer of minder roken duidelijk te proeven zijn. De belangrijkste factoren voor kwaliteit, betrouwbaarheid en herhaalbaarheid zijn de kenmerken, die Bradley Smokers van anderen onderscheidt.
Gelukkig hebben deze verdiensten een snaar geraakt bij gebruikers die veel verder gaan dan de zalmrokende broederschap; en we vinden onze rokers dan ook in velen landen waar ze voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Home-chef-koks, Jagers, vissers, restaurateurs, kookscholen, gespecialiseerde boeren en thuisgebruikers die de authentieke smaak van de Amerikaanse barbecue willen: allemaal vinden ze Bradley-Smokers in hun bijgebouwen en tuinen.