fbpx

Bezoekersinformatie

Hét evenement voor het hele gezin!

Laat u verrassen op de 13e editie van Jacht & Buitenleven op 20, 21 en 22 september 2024 op Landgoed Velder. Al 13 jaar staat dit evenement garant voor pure beleving. De organisatie is steeds op zoek naar combinaties met de juiste balans, het welkome gevoel, toegankelijkheid, herkenbaarheid maar bovenal sfeervol en gezelligheid.

Demo's

Bij Jacht&Buitenleven draait het volledig rondom demonstraties en beleving. Hondenmeutes, paarden, met 4×4 auto’s door de modder ploeteren, kleiduiven schieten, boogschieten, hondenwedstrijden en nog veel meer.

honden zijn welkom

Natuurlijk is uw hond van harte welkom. Uiteraard aangelijnd. Op het terrein is het verplicht om de uitwerpselen op te ruimen, dus vergeet de zakjes niet. Op verzoek van de dierenarts dient u het inentingsboekje van de hond te kunnen tonen, niet vergeten mee te nemen dus.

buitenleven is koken en bakken

Laat u verwennen op het gebied van de diverse heerlijke culinaire versnaperingen en proeverijen door de specialistische bedrijven van wijnen, kazen, hammen, worsten, speciaalbieren, ganzenbereiding, streekproducten etc. Horeca is ruim vertegenwoordigd en de spil van ons evenement.

Kaart Verkoop

De kaartverkoop is gestart! Klik hier om uw kaartjes te bestellen dan hoeft u niet te wachten bij de kassa.

Tarieven voor online verkoop:

Dagkaart € 12,50

3-Dagenkaart € 25,00 (drie dagen geldig)

65+ € 10,00

kaartjes bij de kassa kan natuurlijk ook

Natuurlijk kunt u ook ter plaatse toegangskaartjes kopen. Het tarief voor kaartjes bij de kassa is € 15,00​ 3-Dagenkaart € 30,00 (drie dagen geldig) Kinderen tot 12 jaar gratis toegang. Honden zijn aangelijnd welkom.

Openingstijden

Vrijdag 20 september 10:00 – 17:00

Zaterdag 21 september 10:00 – 17:00

Zondag 22 september 10:00 – 17:00

Kleiduiven schieten

Let op: Natuurlijk kunt u ook zelf schieten als u uw Jachtakte, schietverlof (WM-4), S.J.N. schietpaspoort, of K.N.S.A pas toont, of de Vlaamse varianten daarvan. Zonder dit document kunnen wij u helaas niet toelaten op de schietbaan. U betaalt voor een ronde schieten € 10,- dit is een vergoeding voor de kleiduiven en patronen.

Parkeren

De parkeerterreinen van het landgoed Velder bevinden zich ten oosten van de spoorlijn Boxtel-Eindhoven. Dit terrein heet ‘Hollands Diep’. Het landgoed en het evenementterrein bevinden zich aan de westzijde van deze spoorlijn. Vanaf het parkeerterrein bereikt u het evenementterrein via de voetgangerstunnel onder het spoor (± 350m). Het parkeertarief bedraagt € 6,- per auto voor de hele dag. Dit gehele bedrag komt ten goede van Stichting Behoud Gemeenschap Liempde. Deze stichting heeft als doel het ondersteunen van activiteiten, verenigingen en stichtingen binnen de gemeenschap Liempde. Op deze website kunt u er alles over lezen: http://www.stichtingbgl.nl/home/

Route

Vanaf de A2 neemt u afslag 26 (Boxtel) en volgt de gele borden Parkeren “Landgoed Velder”. Komt u vanaf de kant van Tilburg/Haaren, dan volgt u vanaf de Eindhovenseweg in Boxtel de gele borden Parkeren “Landgoed Velder”.

Navigatie publiek

Voor uw navigatiesysteem gebruikt u het adres “Hollands Diep” te Liempde. Standhouders hebben een eigen ingang en eigen parkeerplaats op het terrein.