Alittlecowsdream

We stellen jullie weer een leuke deelnemer voor van de Jacht&Buitenleven Fair

Alittlecowsdream…

Stoere, pure tassen, sleutelhangers en portemonnees voor dito mannen en vrouwen, gemaakt van dik, authentiek rund (waterbuffel) leer, al dan niet gecombineerd met koeienvacht. Een groot aantal verschillende modellen in natuurlijke kleuren, elk voor zich uniek, met een unieke naam en origineel oormerk.

Alittlecowsdream is een klein eigenzinnig label dat bestaat sinds 2008. Ik had toen een ‘kleine koeiendroom’, die in 10 jaar tijd best groot is geworden. Mijn kleine koeiendroom ging erover, dat ik het zo mooi zou vinden, dat de koeien, die in onze maatschappij gegeten worden, niet vergeten worden.

Ik begon met het maken van hele pure, robuuste tassen, waar je de levenstekens van het beest letterlijk terug kunt zien. Tassen die zo sterk zijn dat ze jaren en jaren mee gaan, en hiermee de herinnering aan de koe levend houden.

Intussen ben ik mijn droom steeds meer gaan verfijnen. Door het gebruik van grotendeels biologische huiden, hoop ik mensen ertoe aan te zetten hun vleesconsumptie ook onder de loep te nemen. Kies liever voor twee keer in de week een stukje vlees van een koe die een goed leven heeft gehad, dan dagelijks voor vlees van de kiloslager.

Wil je alvast wat meer weten, kijk dan op: https://www.alittlecowsdream.nl/